Anton Voitti Nettipokerista 15000€

Anton Oulusta otti meihin yhteyttä koskien suurta voittoa nettipokerissa. Hän on pelannut sanomansa mukaan nettipokeria 3 vuoden ajan ja ei ole koskaan voittanut näin paljoa pelaamalla pokeria netissä.

Sivusto, jolla Anton pelaa nettipokeria on nimeltään ”Pokerihuone”. Tämä sivusto on suunnattu suomalaisille pokerista kiinnostuneille pelaajille. Hyvää on myös se, että voit pelata muita rahapelejä saman pelitilin kautta Casinohuoneella, joka kuuluu saman pelifirman alle.

Kertomansa mukaan Anton pelaa yleensä turnauksia, joiden sisäänosotot ovat 300-1000€ luokkaa. Tällä kertaa 12.12.2016 hän päätti osallistua suomalaisille suunnattuun suureen turnaukseen, jonka päävoitto oli 15000€ ja sisäänosto (buy-in) oli 500€.

Epäonnen kautta voittoon

Anton oulusta pelasi pokeria pokerihuoneella

Pokerihuone on suosittu pokerin pelaajien keskuudessa

Turnaukset kestävät onnesta ja taidoista riippuen 1-12 tuntia. Anton on kertomansa mukaisesti taidoiltaan melko hyvä, eikä onnea niinkään paljoa tarvita. Liittyessään yllä mainittuun turnaukseen, ei hän osannut vielä kuvitella kuinka hänen pankkitilinsä tulisi paisumaan.

Pelattuaan kolmen tunnin ajan, oli pelissä jäljellä 58 pelaajaa, jotka olivat turnaus-taulukon tuloksissa melko samalla viivalla. Anton jatkoi pelaamista vielä kahden tunnin ajan, jonka jälkeen pelissä oli enää 15 pelaajaa.

Anton oli tässä kohtaa turnauksessa sijalla viisi, eikä hän vieläkään uskonut itse siihen, että hän tulisi pian voittamaan pelin päävoiton. Toiselle sijalle jäävä tulisi voittamaan vain 4000€ tästä turnauksesta. Tavoitteena hänellä oli päästä TOP10 -sijoitukselle.

Pelattuaan kaksi tuntia lisää, Antonin pelikädessä oli kaksi kunkkua (kortin arvo kuningas). Pöytään tuli kolme korttia, jotka olivat kuningas, ässä ja 7. Anton meni all-in yhtä pelaajaa vastaan, jonka pelikassa oli puolet pienempi kuin Antonin. Tässä kohtaa Anton maksoi pelaajan all-in vedon ja loput korteista laitettiin pöytään. Kortit, jotka pöytään jaettiin olivat ässä ja 6. Pelaajat näyttivät kortit ja Anton hävisi käden kolmella kuninkalla kolmea ässää vastaan.

Hän oli kuitenkin loppupeleissä melko onnekas, sillä seuraavien kahden tunnin aikana hän voitti muutaman käden ja hän oli sijalla 3 kahden muun pelaajan kanssa.

Turnauksen loppu meni odotetusti

Turnauksen loppuvaiheet menivät odotetusti, ainakin Antonin näkökulmasta. Hän voitti lähes 70% pelatuista käsistä ja jäljellä oli enää yksi pelaaja. Tässä kohtaa hän tiesi varmasti voittavansa 4000€, joka on melko hyvä voitto 500€ arvoisella sisäänostolla turnauksessa.

Turnauksen voiton ratkaisi viimeinen turnauksessa pelattu käsi, jossa Anton sai käteensä kortit 7 ja 7. Turnauksen vastapelaaja sai käteensä 4 ja 5 kortit. Pöytään jaettiin 3,7 ja 9 kortit. Tässä kohtaa Antonilla oli kolme seiskaa ja vastassa olevalla pelaajalla yhtä vaille suora. Anton panosti pöytään lisää rahaa ja vastassa oleva pelaaja maksoi panostuksen.

Jakaja jakoi pöytään yhden kortin lisää ja se oli 6. Tästä vastassa oleva pelaaja riemastui ja löi pöytään kaiken peliin. All-in ei tuntunut edes pahalta Antonin mielestä, olihan hänellä jo kolmoset, eli kolme seiskaa. Kortit näytettiin ja jakaja jakoi viimeisen kortin. Kortti oli 7. Tässä kohtaa Antonin sydän tykytti viimeistä päivää. Hän tiesi voittaneensa juuri 15000€ päävoiton turnauksesta.

Antonin tarina on melko normaalista poikkeava ja vain harva voittaa pelin päävoittoja. Jos mietimme, että turnauksessa oli yli 200 pelaaja, oli Antonin taidot se avainsana, jotta hän voitti pelin päävoiton.

Kertomuksen mukaisesti Anton käytti voittonsa jatkaakseen nettipokerin pelaamista ja osan hän sijoitti uuteen autoon. Nyt hän ajaa vähän käytetyllä Mercedes Benz -katumaasturilla.