Lotto

Suomalaisten suosikki rahapeli on tietysti perinteinen lotto

Lotto on yksi tunnetuimmista rahapelien muodosta Suomessa, jota pelaamme itse asiassa vuosittain miljoonia rivejä. Loton suosio johtuu lähinnä siitä, että voittaminen on helppoa ja pelaaminen sitäkin helpompaa. Maassamme toimivan Veikkaus Oy:n lottoa pelataan maassamme eniten, eikä monikaan uskalla pelata lottoa netin monimuotoisilla lotto-sivustoilla. Jos maamme kansalaiset tietäisivät muutaman edun, jonka pelaaja ansaitsee pelatessaan netin lotto-sivustoilla, he unohtaisivat Veikkauksen tarjoaman loton kokonaan.

Suurin etu loton pelaamisessa netissä on siinä, että saat pelaajana huomattavasti paremmat voitto-odotukset. Tällä tarkoitamme sitä, että netistä löytyvät lotto-pelit antavat pelaajille keskimäärin enemmän voittoja kuin maassamme monopoli-asemaa pitävä Veikkaus. Veikkauksen loton palautusprosentti on 40% ja netissä tarjottujen lotto-pelien palautusprosentit ovat 55-65% välillä. Jos haluat pelata lottoa voittaaksesi enemmän, siirry pelaamaan nettiin.

Miten lottoa pelataan?

Loton pelaaminen on yksinkertaista, mutta ennen pelaamisen aloittamista sinun tulee valita oikea sivusto pelaamisen aloittamiseksi. Voit aina valita Veikkauksen tarjoaman loton, mutta muista että sitä pelaamalla saat huomattavasti huonommat voitto-odotukset ja näin ollen vähemmän voittoja.

Loton pelaaminen kannattaa tosiaan aloittaa sivuston valitsemisesta. Muista olla tarkkana valitessasi sivustoa, koska kaikki netissä toimivat lotto-sivustot eivät ole luotettavia. Olemme itse selvittäneet luotettavia lotto-sivustoja netissä toimivilta rahapelejä käsitteleviltä sivustoilta, jotka listaavat luotettavia lotto-sivustoja. Näitä sivustoja hyödyntämällä löydät juuri sinulle sopivan pelisivuston loton pelaamiseen netissä.

Kun olet löytänyt hyvän lottopelejä tarjoavan sivuston, tulee sinun seuraavaksi suorittaa pelitilin luominen eli rekisteröityminen. Tämä kestää vain hetken ja on pakollinen toimenpide aloittaaksesi loton pelaamisen netissä.

Kun olet luonut pelitilin, voit siirtyä katsomaan lotto-pelejä. Suosittelemme ensimmäiseksi valitsemaan pelivalikoimasta normaalin loton, jota pelaamalla opit loton oikeat säännöt.

Yleisesti loton pelaamisessa valitaan tietty määrä numeroita ruudukosta, joiden osuessa arvonnassa pelaaja voittaa voittotaulukon mukaisen voiton. Eri lotto-pelit pitävät sisällään erilaiset säännöt. Jos haluat pelata hieman erikoisempia lotto-pelejä, suosittelemme sinua lukemaan säännöt ennen pelaamisen aloittamista.

Miten voittaa lottoa pelaamalla?

Sivustomme päämääränä on tarjota luotettavaa ja onneen pohjautuvaa tietoa rahapeleistä ja niiden pelaamisesta. Lottoon niin kuin muihinkin rahapelien pelaamiseen tarvitaan onnea, jota meillä suomalaisilla on todetusti taskut täynnä.

Jos haluat voittaa lottoa pelaamalla, suosittelemme pelaamaan lottoa pienillä panoksilla useita kertoja kuukaudessa. Tärkeätä on myös se, että valitset aina samat lottonumerot. Jos haluat voittaa lotosta päävoiton, vaatii se ahkeraa panostamista loton pelaamiseen.

Helpointa lotossa on voittaa pelaamalla netissä toimivilla lotto-sivustoilla. Netin sivustot tarjoavat tosiaan huomattavasti paremmat voitto-odotukset kuin Veikkauksen lotto. Näin ollen tulet voittamaan huomattavasti useammin ja enemmän kun pelaat lotto-pelejä tarjoavilla nettisivustoilla.

Loppuajatukset lotosta

Näin lopuksi pitää mainita omat kokemukseni loton pelaamisesta. Parhaan tuloksen olen itse saanut Power Ball -lotosta, josta voitin 5800€ 5-oikein tuloksella. Suosittelen myös sinua kokeilemaan kyseistä lottoa netissä toimivilla lottoa tarjoavilla sivustoilla.

Lotto on kauttaaltaan yksinkertainen ja hauska peli, joka voi muuttaa elämäsi suunnan kertaheitolla. Sinun tulee vain valita haluamasi numerot, sijoittaa muutama euro peliin ja odottaa lotto-arvontaa. Näin helppoa on loton pelaaminen.